“ÇOCUK OYUNLARI”NDA İDDİALIYIZ!

Beden Eğitimi zümremizin düzenlediği ve kategorisinde birinci olan sınıfların, “Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği” turnuvasına katılacağı etkinliklerimiz sonuçlandı.

Kurallar gereği 2. sınıf şubeleri arasında “Yağ Satarım-Bal Satarım Oyunu”,
“3. sınıflarda “Mendil Kapmaca Oyunu” ve 4. sınıflarda ise “Tombik Oyunu” turnuvaları yapıldı. Oynayan öğrenci ve başlarındaki sınıf öğretmenlerinin kazanma azmi, seyreden velilerimizin tezahüratları arasında çok keyifli geçen bir etkinlik oldu.

Kategorilerinde birinci olan sınıflarımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca her sene 3.sınıflar birincisi olan takımımızın Antalya derecesi yaptığını da hatırlatarak, okulumuzu temsil edecek olan tüm sınıf takımlarına “Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği” turnuvalarında başarılar diliyoruz.

• “Yağ Satarım-Bal Satarım Oyunu” 1.si 2-A sınıfı

•  “Mendil Kapmaca Oyunu”      1.si 3-A sınıfı

• “Tombik Oyunu”                                  1.si 4-D sınıfı

2. sınıflar “Yağ Satarım-Bal Satarım”