FASCHİNG KARNAVALIMIZ ÇOK RENKLİ GEÇTİ

Almanca Zümremizin her yıl 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte düzenlediği “Fasching Geleneksel Karnavalı” coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimizin Alman kültüründe yer alan önemli gün ve haftaların tanıması amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, 5.sınıflar rengârenk kostümleriyle gün boyunca kampüsümüz içinde gezdi. Ayrıca Fasching geleneği olarak kampüsü gezerken dağıttıkları şekerler, özellikle küçük sınıflardaki kardeşlerini çok sevindirdi.

Kültür salonumuzda velilerimizin de ilgiyle izlediği karnaval gösterisinde, söylenen Almanca şarkılar ve ardından yapılan kıyafet geçişi büyük beğeni topladı ve alkışlandı. Kıyafet geçişini dikkatle izleyerek değerlendiren jüri, en ilginç altı kıyafeti belirledi. Bunlar arasında ilk üçe girenler, başarı madalyalarını alırken diğerleri de jüri özel ödülü olan madalyaları aldı.