LİSE MUN TAKIMIMIZ SAIMUN A KATILDI

İrlanda’nın başkenti Dublin’de her yıl düzenlenen ve dünyanın üçüncü büyük uluslararası konferansı olan SAIMUN’a katılan Lise MUN takımımız, çok başarılı oldu.

800 kişinin katıldığı bu konferansın açılış töreninde, öğrencilerimizden Gülce Çiftçioğlu Birleşik Arap Emirlikleri ve Mehmet Alper Arslan da Norveç ambassador (elçisi) görevlendirmesiyle açılış konuşması yaptı. Öğrencilerimizin kendilerine verilen konulara yaklaşımı, değerlendirmesi ve çözüm önerileri sunmaları bol bol alkış aldı. Konferans boyunca tüm takım üyelerimiz, verilen görevleri başarıyla yaparken İngilizceye olan hâkimiyetleri de takdir edildi.

Dublin’e geçen yılda davet edilen takımımız, uluslararası arenada önemli yeri olan bu konferansta her yönden başarılı olmanın yanında tecrübesini de arttırdı.