TAMUN 17 KONSEFERANSI MIZ BAŞLADI

TED Antalya Koleji olarak, geçen yıl 11 okuldan gelen 200 e yakın öğrenci /delege ile gerçekleştirilen 1.TAMUN’dan sonra bu yılda 2.sini düzenledik.

2. TAMUN’umuz 21 okuldan gelen 350 civarı öğrenci /delegenin katılımı ile Akra Barut Otel’de muhteşem bir açılış töreni ile başladı. Başkan Taylan Ulusoy’un tokmağını vurması ve açılış konuşmasıyla başlayan konferans, lise müdürü Sn. Banu Bayındır’ın hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Prof. Dr. Özlen Çelebi ve Sn. Yasemin Ataman’ın güncel dünya sorunlarına dikkat çektikleri ve genç beyinler olarak sizlere çok güveniyoruz içerikli konuşmalarıyla devam etti.

Öğrenci /delegeler açılış töreninden sonra dünyamızın güncel sorunları ve çözümleri konusunda komite çalışmalarına başladı.