TEDLİLER KARDEŞ OKUL GÜZELBAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNDA…

TED Antalya Koleji değerler eğitimi kapsamında “yardımseverlik, dayanışma” gibi bizi biz yapan önemli öğeleri vurgulamak ve harekete geçirmek amacıyla, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Projemiz gereğince “Kardeş Okulumuz” olan Güzelbağ İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye edilmek üzere günlerdir, okulumuzda çeşitli malzemeler toplanmıştı. Md. Yrd. Sn. Hümeyra Özkan başkanlığında öğrencilerimiz, bu malzemeleri bir araya getirerek istifledi ve teslim edilmek üzere kolilere yerleştirdi.

TED’liler bu amaçla kardeş okulu ziyarete gittiğinde okulun idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından samimiyetle misafir edildi. Öğrencilerimizin okula dönerken “Bu projeden çok mutlu olduk, yeni projeler üretelim” demeleri ise sosyal sorumluluk projemizin tam anlamıyla hedefine ulaştığını gösteriyordu.