11. BİSİKLET ve UÇURTMA ŞENLİĞİMİZ ÇOK RENKLİ GEÇTİ

TED Antalya Koleji Ailesinin, Muratpaşa Belediyesi ile birlikte düzenlediği geleneksel Bisiklet ve Uçurtma Şenliği’nin 11.si güzel bir havada ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

Bisiklet Şenliğimiz için Antalyalı bisiklet severler, Muratpaşa Belediyesi alanında buluştu. Yapılan konuşmalar ve hatıra fotoğrafı çekiminden sonra grup, Lara Caddesi güzergâhından başlayarak trafik polisi arabaları eşliğinde Falez-2 Parka kadar pedal çevirdi. Burada grup, 4. sınıf velilerimizin günlerdir bir amaç uğruna hazırlandığı muhteşem kermesle birleşti. Kermesin açılış konuşmasını yapan Muratpaşa Belediye Bşk. Yrd. İbrahim Cephaneci, eğitimde ilimizin önde gelen okullarından biri olan TED Antalya Koleji ile Muratpaşa Belediyesinin birlikte birçok etkinlik gerçekleştirdiğini ama bu yılki etkinliğin anlamının çok olduğunu söyleyerek, bu kermesten elde edilecek gelirin “Körler Okulu”na yapılacak projede kullanılmasının önemine dikkat çekti. TED Ailesi tarafından ihtiyacı olan bir öğrenciye verilmek üzere belediye yetkilisine verilen bisikleti de sizlerin adına hediye edeceğim diyerek sözlerini bitirdi.

Kermes boyunca uçurtma uçuran, stantlardan aldıklarıyla piknik yapan, çekilişler yapan, düzenlenen survivor yarışmalarına katılan, oyunlar oynayıp, dans eden TED’liler;  günün sonunda yorgun ama bir sosyal yardım projesine daha katkıda bulundukları için çok mutluydu.