İKİNCİ YABANCI DİLLER KONFERANSI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel Merkezimizin TED Okullarında çalışan Almanca, İspanyolca ve Fransızca öğretmenlerine düzenlediği “İkinci Yabancı Diller Konferansı” yerleşkemizde yapıldı.

Bu yıl 99 öğretmenin katılımıyla üçüncü defa düzenlenen konferansın genel teması “İkinci Yabancı Dilde Kazanımlar” idi.  Konferansta ortaokul ve lise mezuniyetinde ikinci yabancı dil kazanımlarını tanımlamak amacıyla verimli çalışmalar ve paylaşımlar yapıldı. Alman Kültür Merkezi (Goethe Institut) ve Fransız Kültür Merkezi’nin de katkıda bulunduğu bu seminere davet edilen sekiz yayınevi de yeni yayınlanan kitaplarını açılan stantlarda öğretmenlere tanıttı.

TED Okulları öğretmenlerine ev sahipliği yapan okulumuz, verimli ve keyifli geçen bir etkinliği daha başarıyla gerçekleştirdi.