12. KURU FASULYE GÜNÜMÜZ RENKLİ GEÇTİ

TED Antalya Koleji Ailesi, geleneksel kuru fasulye gününü İl Milli Eğitim Müdürü ve Muratpaşa Belediyesi’nden gelen değerli misafirleriyle birlikte kutladı.

Program Kurucumuz Sn. İzzet UZUN’un hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Daha sonra Muratpaşa Belediyesi Bşk. Yrd. Sn. İbrahim CEPHANECİ, İlköğretim Okul Aile Birliği Bşk. Sn. Nagihan KETREZ ve TED Antalya Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Berk Börekçi konuşmalarında; okulumuzun Antalya eğitimine olan katkısı, başarıları ve fasulye günümüzle ilgili mesajlar verdi. Program yaptıkları diş kontrolleriyle öğrencilerimizin ağız sağlığına katkıda bulunan Diş Hekimi velilerimize verilen teşekkür şiltleri ile devam etti. Daha sonra veliler arası futbol turnuvasında derece alan takımlarda oynayan velilerimize madalyaları takdim edildi. Fasulye günümüze katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yüksel Arslan’da bu yıl ortaokulumuzun 1.si olan Tuna Özen ve Lisemizin 1.si olan Yaren Çatak adlı öğrencilere, bakanlığın gönderdiği bisikletleri hediye etti.

Çocuklar için TED Sokağında planlanan etkinlikler olan Maskotlar Bando Takımının konseri ve şişme oyun parkurlarında eğlence devam ederken; diğer yanda sahne alan ilkokul dans grubu, sihirbaz, halk dansları ekibi ve bateri show grupları eğlencenin dozunu arttırdı. Son bölümde sahne alan Grup Gepetto’nun muhteşem performansına danslarıyla eşlik eden TED’liler, hep birlikte söylenen şarkılar ve marşlarla günü mutlu bir şekilde sonlandırdı.