TEDLİ OKÇU BAŞARIYA DOYMUYOR

8.sınıf öğrencimiz Tuna Topçuoğlu, Antalya’da 10 gün içerisinde yapılan iki ayrı okçuluk şampiyonasında Türkiye dereceleri elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığının birlikte düzenlediği Okullar Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisi 30 mt klasik yayda Topçuoğlu,  ferdi olarak Türkiye 3.sü oldu. Daha sonra Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Gençlik Kupası Gençler Kadetler yarışması, 60 mt. klasik yayda takımıyla birlikte Türkiye 3.lüğünü kazanırken, ferdi olarak da Türkiye 9.su olma başarısını gösterdi.

Daha önce girdiği yarışlarda da Türkiye dereceleri yapan ve Milli Takım teknik kampına davet edilen Topçuoğlu, okçuluk sporundaki hedefinin Türkiye Şampiyonu olmak ve milli takıma seçilmek olduğunu söyledi.