8TH GRADERS TREASURE HUNT 8. SINIFLAR HAZİNE AVI

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Treasure Hunt (Hazine Avı) etkinliğimizde 8. sınıf öğrencilerimiz, ortaokul İngilizce öğretmenleri önderliğinde keyifli zaman geçirdi.

10 öğrenciden oluşan 10 takıma ayrılan 8.sınıflar, kendi takımlarında görev dağılımlarını yaptı. Daha sonra takımlar yüzme, futbol, basketbol, ip atlama, piramit inşa etme, ağaç süsleme, mumya, tabu, balon patlama, çubuk kraker yeme vb. yirmi istasyondan oluşan oyunları tamamlayarak her istasyondan bir puzzle parçası topladı. İstasyon sonunda topladıkları puzzle parçalarını en kısa zamanda birleştiren BROWN TEAM (Kahverengi Takım) Treasure Hunt oyunları sonunda birinci gelerek ödül almaya hak kazandı.

Oyunların sonunda yorgun ama mutlu olan öğrenciler, kamelyalarda öğle yemeklerini yerken yaşadıkları eğlenceli anları da dillendirerek sohbet etti.