ANAOKULUMUZDA “COUNRTY FESTIVAL DAY”

Anaokulumuzda yürütülen “Dual Language” programı kapsamında; yabancı sınıf öğretmenlerimiz bir yıl boyunca disiplinler arası eğitim modeli yaklaşımı ve çeşitli etkinliklerle çocuklarımızı destekledi.

“Country Festival Day” etkinliğimizi düzenlerken, çocuklarımıza çeşitli ülkelerin kültürel farkındalığını kazandırmayı ve edindikleri yabancı dili farklı alanlarda kullanabilmelerini amaçladık.

Küçük kas becerilerini destekleyen bugünkü etkinliklerimiz arasında; Kenya kültürüne ait boncuk dizilimi ve bilezik yapan çocuklarımız, bir Avustralya -Aborgin sanatı olan “Pointilism” ile de taş boyama etkinlikleri yaptı. Ayrıca, Hint kültürüne ait “Rangoli” sanatını bahçede icra eden çocuklarımız ve aileleri, Japon kültürüne ait “Sushi” yapımıyla da farklı tatları deneme fırsatı buldu.

Eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinliğimize katılımlarıyla destek veren velilerimize teşekkür ediyoruz.