“AYÇOV” SOSYAL YARDIM PROJEMİZ BİTTİ

Geçen yıl CHARITY Club öğrencilerimizin başlattığı AYÇOV’lu miniklere İngilizce öğretme projesi, okulumuz TED Sokağında AYÇOV yararına yapılan kermes ve kültür salonumuzda yapılan törenle sonuçlandı.

TED Sokağı’nda başlayan kermeste kulüp öğrencileri; arkadaş ve öğretmenlerine pamuk şekerciden, karlamacıya, çeşitli tatlı ve tuzlu müthiş lezzetlerin de yer aldığı stantlarda satış yaptı. Bu kermesimizin amacı da elde edilen tüm gelirin AYÇOV’a bağışlanmasıydı.

Kermes bitiminde kültür salonunda yapılan törende; CHARITY Club üyesi olan
36 öğrenciye AYÇOV başkanı Sn. Canan Anne tarafından, Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne katılım belgesi verildi. Tören sonunda AYÇOV’lu miniklerle Charıty Clup üyeleri vedalaşırken, gözlerden mutluluk okunuyordu.