THE LOUD HOUSE

Öğrencilerimizin ileride katılacakları ulusal /uluslararası platformlarda kendilerini
ve fikirlerini
İngilizce olarak güçlü bir şekilde ifade edebilmeleri amacıyla TED Okulları arasında 2.sini düzenlediğimiz LOUD HOUSE münazara programımızı gerçekleştirdik.

Bellis De Luxe Otel’de bir araya gelen 7 farklı TED okulunun 4. sınıf seviyesindeki öğrencilerinin bir araya gelmesi, TED kurumlarına olan aidiyet ve arkadaşlık duygularını güçlendirdi. Etkinlik boyunca öğrenciler, farklı konuları İngilizce olarak tartışıp yabancı dili etkin kullanmış oldu.

Treasure Hunt ve Storytelling aktiviteleri ile zenginleştirilen program, herkesin beğenisini kazandı. TED’liler 3. LOUD HOUSE etkinliğinde görüşmek dileğiyle vedalaştı.