2-3-4. SINIF VELİLERİMİZE AKADEMİK YIL TANITILDI

TED Antalya Koleji Özel İlkokulu 2-3-4. sınıf velilerine, akademik yıl tanıtım toplantıları düzenlendi.

Velilerimize hazırlanan bu program iki bölüm halinde gerçekleştirildi. İsmail UZUN Kültür Salonunda gerçekleştirilen ilk bölümde idarecilerimizin hoş geldiniz konuşmaları ve açıklamalarından sonra İngilizce, Almanca, İspanyolca, Resim, Müzik, Beden Eğitimi ve Drama zümre başkanları dersleriyle ilgili videoları velilere izleterek dersteki öğrenci kazanımlarını paylaştı. Daha sonra okulumuzun TOEFL ve LYS başarılarından, Amerika’da katıldığı bilimsel yarışmada Dünya 1. ve Dünya 3.sü olan projelerimizden, Sanat Gecemiz, Oda Orkestramız ve Büyük Tiyatromuz hakkında velilerimize bilgiler verildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise sınıf öğretmenleri velilerini kendi sınıflarına götürerek, nasıl ders işlediklerini uygulamalı olarak anlattı. Daha sonra branş öğretmenleri velileri alarak, kendi dersliklerinde eğlenceli etkinlikler yaptı. Gün sonunda derslerin tatlı yorgunluğu içerisindeki veliler, teşekkür ederek mutlu bir şekilde okula veda etti.