Dub It UP 17

Dub It UP ‘17 adlı dublaj yarışmamızın ilkini; jüri üyeliği davetimizi kabul ederek okulumuza gelen sanat ve akademi camiasından Yekta Kopan, Kadir Beycioğlu ve Mehmet Sipahi’nin katılımıyla gerçekleştirdik.

İki bölümden oluşan yarışmanın birinci bölümünde yarışmacı öğrenciler, İngilizce seslendirdikleri filmleri ve yaratıcılıklarını kullanarak hazırladıkları efektlerle yarıştı. İkinci bölümde ise kendilerine o anda verilen bir filme 60 dakika içerisinde hazırlanarak İngilizce dublaj ve efekt performanslarını sergiledi.

Tamamen öğrenci bilgi ve yeteneklerine dayalı olarak gerçekleştirilen sunumlar veli, öğrenci ve jüriler tarafından ilgiyle izlendi. Yarışmanın ilk bölümü sosyal medyadan canlı olarak yayınlandı ve yüksek bir izlenme oranına ulaştı. Yarışma sonunda başarılı olan öğrencilere sertifika ve çeşitli ödüller alkışlarla verildi.