BU YIL YAPILAN İNGİLİZCE ETKİNLİKLERİMİZİN ÖDÜL TÖRENİ

Yıl boyunca İngilizce kulüplerinde görev alan veya farklı İngilizce aktivitelerine katılan ortaokul öğrencilerimize, İsmail Uzun Kültür salonumuzda gerçekleşen törenle sertifika ve madalyaları takdim edildi.

Genel Müdürümüz Sn. Lütfi Ünsal konuşmasında; biliyorsunuz ki okulumuz akademik bir okuldur ve zordur. Bu yoğunluğun arasında şuan salonda bulunan 200 civarı öğrenciyi, farklı farklı İngilizce etkinliklere katılarak gösterdikleri özveri ve başarıları için kutluyorum dedi. Bu tarz etkinliklerde yer alan öğrencilerin, İngilizcelerini geliştirmenin yanında aldıkları sertifikaların portfolyolarına gireceğini belirterek bunun da gelecek kariyerleri için önemine dikkat çekti.

Okul olarak bu yıl katıldığımız veya yaptığımız etkinlikler;

·             MUN takımlarımızın katıldığı Hisar, BLİS, Üsküdar SEV, KOÇ, Paris JMUN konferansları ve TAMUN’17 konferansımız

·             İzmir Amerikan SEV Ortaokulu World Scholar’s Cup münazara yarışması

·             Charity Club öğrencilerimizin AYÇOV Projesi

·             TED ALOUD Münazara ve Bilgi Yarışması