JMUN TAKIMIMIZ İTÜ17 KONFERANSINA KATILDI

Ortaokul JMUN takımımız, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “8. İTÜ JMUN Konferansı”na 24 sekizinci sınıf öğrencisi ve dört İngilizce öğretmeniyle katıldı.

Türkiye’nin önde gelen okullarının katıldığı bu konferansta;  İtalya, Mısır ve Şili ülkelerinin delegasyonu olarak görev alan öğrencilerimiz, 6. sınıftan bu yana katıldıkları çeşitli konferansların deneyimi ile son derece başarılı bir performanslar sergiledi. Öğrencilerimizin konulara olan hâkimiyeti, özgüvenli duruşları; üç yıldır süregelen JMUN çalışmalarımızın etkili ve yararlı olduğunu, öğrencilerimizin kültürel ve sosyal gelişimlerine sağladığı katkıyı bir kez daha görmemizi sağladı.

Konferans öncesinde grubumuzun yaptığı Sultanahmet, Yere Batan Sarnıcı ve İstanbul Modern Müzesi gezileri de öğrencilerimize kültürel bir deneyim kazandırırdı.