7. DÖNEM MEZUNLARIMIZI GELECEĞE UĞURLADIK

TED Antalya Koleji Özel Lisesi 12. sınıf öğrencileri, duygulu anların yaşandığı “Kep Giyme Töreni” ile geleceğe yolcu edildi.

Tören 12.sınıf öğrencilerinin öğretmenlerin oluşturduğu sevgi tünelinden alkışlar eşliğinde geçerek yerlerini almalarıyla başladı. Açılış konuşmaları yapıldıktan sonra 2016 -2017 mezunlarının Lise 1.-2.-3.leri açıklanarak ödülleri kurucularımız tarafından takdim edildi. Başarılı üç öğrencinin yaptıkları konuşmalarda duygularını Türkçe, İngilizce ve Almanca ifade etmeleri büyük alkış aldı. Daha sonra yapılan okul flaması devir-teslim seremonisinde, bu üç öğrenci okul flamasını 11. sınıfların
1.-2.-3.süne teslim etti. Tören okul 1.si olan Semra Yaren Çatak’ın mezunlar adına yaş kütüğüne anı plaketini çakması ve devamında tüm öğrencilerin gruplar halinde “Mezuniyet Belgeleri”ni almaları ile devam etti.

Törenin son bölümünde, öğrenciler püskül çevirerek mezuniyetlerini ilan ettikten sonra neşe içinde keplerini havaya fırlattı. Mezun öğrenciler arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak vedalaşırken, gurur ve hüzün dolu anlar yaşandı.