ÖDÜL TÖRENİMİZDE “ŞİLT YAĞMURU”

Geleneksel ödül törenimizde; TED Antalya Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin yıl boyunca “Akademik, Sanatsal ve Sportif” alanlarda Antalya ve Türkiye çapında elde ettikleri başarılar ödüllendirildi.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve okul marşımızın söylenmesiyle başlayan ödül töreni, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Nagehan Ketrez ve Genel Müdürümüz Sayın Lütfi Ünsal’ın hoş geldiniz ve günün anlamıyla ilgili yaptıkları konuşmalarla devam etti. Daha sonra ortaokulumuzu 1.-2.-3. olarak bitiren 8.sınıf öğrencilerimize, TED Genel Merkezinin yolladığı “Başarı Sertifika ve hediyeleri”nin verilmesi herkes tarafından alkışlandı. Devamında Tubitak 48. Liseler Arası Proje yarışmasında Biyoloji projeleriyle Türkiye 1.si olan lise öğrenci ve öğretmenlerine Kurucumuz Sayın İzzet Uzun altın taktı ve şiltlerini takdim etti. Ödül töreni; yıl boyunca girdikleri müsabaka ve yarışmalarda çeşitli dereceler alan toplam 178 öğrenci ile onlara emek veren öğretmenlerine, gruplar halinde ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti.

Tören boyunca öğrencilerin heyecanları ve gururlu ailelerinin alkışları renkli görüntülere neden oldu. “Ödül Töreni” bitiminde ise sınıflarında karnelerini alan TED’liler, birbirlerine ve öğretmenlerine sarılarak iyi tatiller, seneye görüşürüz dilekleriyle neşe içinde vedalaşarak tatile çıktı.