TED KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ DİYOR Kİ “YAŞASIN PAYLAŞMAK” “YAŞASIN İYİ İNSAN OLMAK”

TED Antalya Koleji öğrencilerinin; yardımlaşma duygularını arttırarak, sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, bu yıl kurulan Charity Kulübü ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Kulübün öncelikli projesi, AYÇOV Sevgi Kreşi (Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) minik öğrencilerine İngilizce dersini sevdirerek öğretmekti. Bunun için kulüp öğrencileri minik kardeşleriyle buluşmak üzere dernek binasına gitti.

TED’liler ilk derslerinde 5 ve 6 yaş grubu kardeşlerine oyun, aktivite ve şarkılar yoluyla “Renkleri” İngilizce öğretmeye başladı. Eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenmeye başlayan AYÇOV’lu miniklerde büyük keyif aldıkları bu dersin bitmesini hiç istemedi.

TED’li öğrenciler için, iyi bir insan olmanın temelinde yatan paylaşmak ve duyarlı birey olma gibi önemli kazanımlarının olacağı bu proje yıl boyunca her hafta yapılacaktır.