TOEFL PRIMARY SERTİFİKALARI TED'LİLERİ MUTLU ETTİ

5.sınıf öğrencilerimiz, Mayıs ayında girdikleri “TOEFL Primary Sınavı” başarı sertifikalarını İsmail Uzun Kültür Salonumuzda yapılan törenle aldı.

Törenin başlangıcında konuşan Ortaokul Müdür Yrd. Sn. Hümeyra Özkan, ETS tarafından tasarlanan TOEFL sınavlarının dünyanın birçok ülkesinde yabancı dil eğitim standartlarını yükselttiğini ayrıca öğrencilerin hedef dilde iletişim becerisini ölçtüğünü ve İngilizce seviyelerini de uluslararası düzeyde belgeleme imkânı bulmalarının öneminden bahsetti. Ayrıca bu sınavlara giren ve başarılı olan öğrenci sayımızın her sene daha da arttığını belirtti. Konuşmasının ardından Özkan ve İngilizce öğretmenlerimiz, bu sınav sonucunda almayı hak ettikleri sertifikaları öğrencilerimize takdim etti.

Başarılı öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmenlerimizi kutluyoruz.