“TED'DE BİR GÜN” ETKİNLİĞİNİ VELİLERİMİZ ÇOK SEVDİ

TED Antalya Koleji Anaokulu ve 1. sınıfında çocuğu okuyan velilerimiz, “Okulda bir gün nasıl geçiyor?” sorusunun cevabını yaparak yaşayarak öğrendi.

İsmail Uzun Kültür Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında, velilerimize okulun eğitim programı ve amaçları da anlatılarak,  günlük işleyiş hakkında bilgiler verildi. Daha sonra sınıf öğretmenleri kendi velilerini alarak sınıflarında ders işledi ve onların İngilizce, Bilgisayar, Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi ve Drama derslerine de katılımını sağladı.

Çocuklarının okuldaki günlük yaşamını bizzat yaşayan velilerimiz, derslerde çok keyifli zaman geçirdi. Bahçede verilen barbekü partisinden sonra da bu güzel etkinlik için okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ettiler.