AYÇOV PROJEMİZ DEVAM EDİYOR PAYLAŞMAK ve İYİ İNSAN OLMAK ÖNEMLİ!

Charity Kulüp öğrencilerimizin AYÇOV Projesi, AYÇOV Sevgi Kreşi’ndeki miniklere İngilizce öğretme etkinliği olarak iki bölüm devam ediyor.

Projenin birinci bölümü, Charity kulüp üyesi 8.sınıf öğrencilerimiz tarafından geçen hafta kreşteki 5 ve 6 yaş grubu öğrencilerle yapılmıştı. İkinci bölümü de bu hafta kulüpteki 7.sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. TED’li öğrenciler, 4 ve 6 yaş sınıflarındaki minik arkadaşları ile tanıştı ve onlara da İngilizce olarak renkleri aktivite ve şarkılar eşliğinde öğretti.

Charity kulübümüzün bu anlamlı projesi, yıl boyunca devam edecektir. Bu projeden hem AYÇOV öğrencileri (Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) hem de bizim öğrencilerimizin mutlu olması ve keyif almaları herkesi mutlu etti.