11. SINIF VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

11. sınıf velilerimize PDR Uzmanımız Sn. Jale ARSLAN tarafından, “Sınav Sürecine Biraz Daha Yaklaşırken” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Velilerimizin büyük ilgi gösterdiği ve lise amfi sınıfta gerçekleşen seminerde; Sn. Jale ARSLAN; üniversite sınavına bir adım daha yaklaşan öğrencilerimizin gireceği sınav sistemini açıklayarak, OBP nin hesaplanması ve düzenli ders çalışma becerilerini kazanma konusunda 11.sınıfın önemini anlattı. Daha sonra portfolyo çalışmalarının kazanımları hakkında bilgi vererek, meraklı soruları yanıtladı.

Toplantıya katılan Md. Yrd. Sn. Süleyman DEMİRCİ “ÜDEP Uygulaması” ve etüt sistemimiz hakkında bilgilendirme yaparken; Müdürümüz Sn. Banu BAYINDIR’da okulumuzun tüm birikimi ile üniversite hazırlık sürecinde öğrenci ve velilerimizin yanında olduğunu ve her aşamanın planlı bir şekilde yürütüleceğini söyleyerek velilerimize “Bizlere güvenmeye devam edin” dedi.