CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

TED Antalya Koleji Ailesi, Cumhuriyet Bayramımızın 93. yılını çeşitli etkinlikler ve bahçede yapılan törenle kutladı.

Lise öğrencilerinin Türk Bayrağı ve Atatürk Resmi taşıyarak, lise bandosu eşliğinde TED Sokağında yaptığı “Cumhuriyet Yürüyüşü” ile kutlamalar başladı. Ardından bahçede herkesin katılımıyla başlayan resmi program; tüm şehitlerimiz adına yapılan” Saygı Duruşu” ve devamında coşkuyla söylenen “İstiklal Marşı” ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı takiben, hafta boyunca gerçekleştirilen Cumhuriyet konulu şiir, kompozisyon, resim ve spor yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Daha sonra şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilerin, eserlerini seslendirmesi ise çok alkış aldı.

Atatürk Çocukları Korosu’nun seslendirdiği marşlara, TED’liler neşe içinde Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. Daha sonra sahne alan “Halk Dansları Ekibi”nin hareketli oyunları coşkuyu arttırırken, son bölümde “Lise Bandosu”nun görkemli bir şekilde tören alanına girerek yaptığı gösteri ile tören sona erdi.