4. SINIFLARIMIZIN “AYÇOV SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ”

“Sosyal Sorumluluk” bireylerin sosyal, kültürel ve çevresel konulara yönelik etik ve duyarlı olabilmesi bilincidir. TED öğrencilerine de bu bilinci kazandırmak öncelikli hedeflerimizdendir.

4.sınıf öğrenci ve velilerimiz bu amaçla; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz çerçevesinde AYÇOV Anaokulu (Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) çocuklarına, bir sosyal yardım projesi düzenledi. Öğrencilerimizin minik kardeşlerine verilmek üzere aldıkları hediyeleri, İlkokul Müdürümüz Çilem BÜYÜKUNCU ve 4.sınıflarımızı temsilen öğretmenimiz Nail AKIN, velilerimiz Tomris SÜZAN ve Ezel ÖZDEMİR kendilerine teslim etti. Miniklerde hediyelerini aldıktan sonra neşe içinde grubumuza çiçekler vererek teşekkür etti.

Bu anlamlı projeye destek veren 4.sınıf öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.