TED AİLESİ ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDI

Atatürk’ün Ölümünün 78. Yıldönümü Anma Töreni” öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katıldığı programla gerçekleştirildi.

İlk olarak Kurucumuz Sn. Şule UZUN, Okul Aile Birliği başkanları ve öğrenci meclis başkanlarımızla birlikte, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Devamında 09.05’te çalan sirenlerle yapılan saygı duruşu ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşı ile tüm bayraklar yarıya indirildi. Programın ikinci bölümü ise kültür salonumuzda yapıldı. Burada günün anlam ve önemi konuşmasıyla başlayan programda daha sonra “Atatürk Haftası” nedeniyle düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Şiir ve kompozisyon yarışmaları 1.lerinin eserlerini seslendirmesi ve 12.sınıf öğrencisi Burak ÇAKMAK’ın okuduğu “Yıkın Heykellerimi” adlı şiir de çok büyük alkış aldı. Tören Atatürk’le ilgili video sunuları ve Atatürk Gençleri Korosu’nun söylediği anlamlı şarkı ve marşlarla devam etti.

Törenin son bölümünde; 12.sınıfların “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi”ni müthiş bir şekilde seslendirmesiyle duygulanan seyirciler, alkışlarıyla beğenilerini ifade etti.