TED Lİ ÖĞRETMENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

TED Antalya Koleji öğretmen ve memurlarının, taltif edildiği geleneksel “Öğretmenler Günü Ödül Töreni” İsmail Uzun Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tören öncesinde bahçede, tüm öğretmen ve memurların katıldığı bir hatıra fotoğrafı çekildi. Sıcak sohbetlerin yer aldığı banketten sonra kültür salonundaki ödül törenine geçildi. Açılış konuşmasını yapan Kurucu Sn. İzzet UZUN, hoş geldiniz dedikten sonra yeni katılan arkadaşların bilgilenmesi için, 12 yıl önce açılan okulumuzun kuruluş aşamasını kısaca anlattı. Bu güzel kurumda çalışanlarla beş, on yıl değil daha uzun yıllar birlikte olmayı dilediğini belirtti. Ayrıca lisemizin altı yıldır mezun vermesi nedeniyle; her geçen gün camiamızın daha büyüdüğünü görmekten, duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Devamında kurucularımız, okulumuzda 5. ve 10. yılını dolduran öğretmen ve memurlara şilt ve ödüllerini takdim etti.