TED’Lİ ÖĞRENCİ OKÇULUK MİLLİ TAKIMINDA

TED Antalya Koleji 8.sınıf öğrencisi Tuna TOPÇUOĞLU, Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun Çanakkale Gelibolu’da düzenlediği “13-14 Yaş Okçuluk Türkiye Şampiyonası”nda, bireysel sıralamada Türkiye 6.sı takım olarak da Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

TED’li öğrencinin de sporcusu olduğu Vedat Erbay Spor Akademisinin; Klasik Yay Dalında Türkiye Şampiyonu olması nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Md. Doç. Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU başarılı sporcuları kabul ederek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Gösterdiği başarı nedeniyle Milli Takım teknik kampına da katılmaya hak kazanan TOPÇUOĞLU; çok sevdiği okçuluk sporundaki hedefini, “Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takımda kalıcı olmak” diyerek belirtti.