HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL

Sene başından bu yana yürüttüğümüz AYÇOV (Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) projemiz, öğrencilerimiz ve minik kardeşleri için organize edilen yeni yıl partisiyle devam etti.

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz; günler öncesinden Sevgi Kreşindeki öğretmenler aracılığıyla, minik kardeşlerinin arzu ettiği hediyeleri aldı. Kreşte düzenlenen yeni yıl partisi başlangıcında öğrencilerimiz; minik kardeşlerine hediyelerini verince, onların sevinçli öpücüklerine boğuldu. Genel Müdürümüz Sayın Lütfi ÜNSAL’ın vakıf başkanı Canan Anneye okul rozetimizi takması ve devamında sahne alan okul koromuzun seslendirdiği, yeni yıl ve çocuk şarkılarıyla parti başladı. Daha sonra palyaço eşliğinde hep birlikte yapılan danslar, minikler korosunun şarkıları herkese keyifli anlar yaşattı. Son bölümde ise yeni yıl pastasının kesimi ve afiyetle yenmesi ile parti sona erdi.

Küçük kardeşlerinin parti boyunca sevincini görmek ve paylaşmak, sekinci sınıf öğrencilerimizi çok mutlu etti.