ACCESS PROGRAMIMIZ 3.DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Türk Eğitim Derneği - Amerika Büyükelçiliği Eğitim Ataşeliği işbirliği ile okulumuzda uygulanan İngilizce Burs Programı /Access (English Access Microsholarship Program) 3.dönem mezunlarını verdi.

Accses programı dünyada ve ülkemizde, İngilizce öğrenmeyi desteklemek adına katılan öğrencilere burs verilerek uygulanmaktadır. İki yıl önce Antalya Lisesi Anadolu ve Hacı Malike Bileydi Anadolu liselerinden seçilen 30 öğrenci bu programda yer aldı. Bu öğrenciler haftanın üç günü okullarından servisle alınıp, okulumuza getirilerek İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilen eğitimlerini, 360 saat /dört eğitim öğretim döneminde tamamladı.

Öğrenci ailelerinin de yer aldığı törende kurucumuz Sayın İzzet UZUN, gençlere yabancı dilin modern dünyadaki önemini hatırlatırken, onları kendi öğrencimiz olarak gördüğünü ve kapımızın onlara her zaman açık olacağını söyledi. İdarecilerimizin de katıldığı ve konuşmalarıyla anlam kattığı törende, zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Öğrencilere başarı sertifikalarının takdim edilmesinden sonra “Accses 3.Dönem Mezunları” pastalarını hep birlikte keserek afiyetle yedi.