DUBBİNG YARIŞMASINI ÇOK SEVİYORUZ

İstanbul Çevre Koleji’nin ev sahipliği yaptığı “Dubbing Yarışması”na, 6.sınıf öğrencilerimizden oluşan dört kişilik bir takımla katıldık.

İki bölümde düzenlenen bu yarışmanın ilk bölümüne her takım; okullarında senaryosunu kendilerinin yazarak seslendirme yaparak geldiği iki dakikalık bir filmle katıldı. İkinci bölümde ise her takımdan; bir odaya girmeleri ve kendilerine jürinin o anda verdiği bir animasyona, 60 dakika içinde senaryo yazarak seslendirme yapmaları istendi.

13 okulun katıldığı bu yarışmadaki tüm eserleri değerlendiren jüri üyeleri ise dublaj /seslendirme alanında Türkiye ve dünyaca tanınmış kişilerdi. Her iki bölümde gösterdikleri başarılı performanslarıyla jürinin takdirini kazanan Dubbing takımımız, yapılan törende sertifikalarını alırken çok keyifliydi.