TED LİLER AKVARYUMDA KARNE ALDI

TED Antalya Koleji 3.sınıf öğrencileri, Antalya Akvaryum da “Dünya Çocukları” adlı resim sergisini açtıktan sonra törenle karnelerini aldı.

TED li öğrenciler; günümüzün en büyük sorunlarından biri olan ”Dünya Barışı”na dikkat çekmek ve katkıda bulunmak amacıyla konuyla ilgili resimler yaptı. Bu resimleri sergilemek içinde Antalya Akvaryum la birlikte hareket edildi. Bu serginin açılışında söz alan konuşmacılar, dünyanın her noktasında devam eden savaşları hatırlatarak barışın önemini vurguladı. Ayrıca barış içinde yaşamanın güzelliklerinden bahsederken, düzenlenen bu etkinliğinin önemine de dikkat çekti.

Törenin bir diğer güzel yanı olan 3.sınıf öğrencilerinin karnelerini alması da burada gerçekleştirildi. Karnelerini ve hediyelerini alan öğrenciler, mutluluk içinde herkesle vedalaşarak sömestri tatillerine başladı.

“Dünya Çocukları” resim sergisi, 20-27 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açık olarak sergilenecektir.