İLK KARNEMİZİ ALIRKEN HEYECANLANDIK

2016-2017 Eğitim -öğretim yılı birinci dönemi, İsmail Uzun kültür salonumuzda yapılan “Karne Töreni” ile sona erdi.

1.sınıflarımızla gerçekleştirilen bu törenin önemi, onların öğrenim hayatlarındaki ilk resmi karnelerini almalarıydı. “Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı”mızın hep birlikte söylenmesiyle başlayan tören, 1.sınıfların “İlköğretim Türküsü” adlı eseri seslendirmesiyle devam etti. Yapılan açılış konuşmalarından sonra birinci sınıf öğretmenlerimize, okulumuzda okuyan eski öğrencilerinin çiçekler vererek teşekkür etmesi büyük alkış aldı.

Öğrencilerin sınıfça sahneye davet edilip “İlk karnelerini ve karne hediyelerini” sevinç içinde almasıyla tören sona erdi. Minikler okuldan ayrılırken, iyi tatiller dileyerek öğretmenleri ve arkadaşlarıyla vedalaşmayı da unutmadı.