“TEB ÖĞRENCİLERİ” ORYANTASYON ÇALIŞMASI İÇİN ANKARA’DA

Türk Eğitim Derneği’nin “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyasıyla TED Ailesine bu yıl katılan TEB (Tam Eğitim Burslu) öğrencileri, Ankara’da bir araya geldi.

2016-2017 öğretim yılından itibaren TEB burslu olarak, 38 TED Okulundan öğretmenleri eşliğinde gelen toplam 202 öğrenci, Ankara’da yapılan oryantasyon programına katıldı. Program Anıtkabir ziyareti ve sonrasında gidilen TED Üniversitesinde, TED Genel Başkanı Sn. Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun hoş geldiniz konuşması ile başladı. Daha sonra Elif KALAN’ın ilgiyle izlenen “Çocuk Hakları ve Barış Semineri” ve TEDÜ Çim Amfisinde yapılan atölye çalışmasıyla devam etti.

Yapılan atölye çalışmasının bizler için güzel bir yanı da TEB öğrencisi olarak ortaokulumuzu ve lisemizi 1.likle bitiren Hande KAHYA adlı mezun öğrencimizin çalışma sorumlusu olmasıydı. Hande KAHYA halen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde (İng.) öğrenimine devam etmektedir.