GÖRME ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZI ZİYARET ÇOK MUTLU ETTİ

4. sınıflarımızdan bir grup öğrenci; sosyal yardım projemizi gerçekleştirmek üzere öğretmenleri eşliğinde Vali Saim Çotur İlkokuluna giderek, buradaki görme engelli öğrencilerle buluştu.

TED liler bu okulda eğitim gören arkadaşları ile tanışarak sohbet etmenin yanında, onlar için getirdikleri Braille daktilo ve alfabelerinin yazımına uygun kâğıtları verdi. Ayrıca okulumuzda kendi sesleri ile çeşitli masalları okuyarak kayıt ettikleri masal CD lerini de hediye etti. Daha sonra arkadaşlarının kendi derslerinde kullandığı kabartma yazı ile nasıl okuduklarını merakla izledi.

TED liler bu anlamlı ziyaret sonunda okullarına dönerken, hediye ettikleri masal CD lerini arkadaşlarının nasıl rahatça dinleyeceklerini düşünüp çok mutlu oldu.