ATA MIZIN ANTALYA YA GELİŞİNİN 87. YILINI KUTLADIK

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ün Antalya ya gelişinin 87. yılı İsmail Uzun Kültür Salonumuzda yapılan törenle kutlandı.

Ebediyete intikal eden şehitlerimiz adına “Saygı Duruşu” yapılması, devamında İstiklal Marşı ve Okul Marşımızın coşkuyla söylenmesi ile başlayan program, günün anlam ve önemi konuşması ile devam etti. Daha sonra 3.sınıflar /Şiir yazma ve 4.sınıflar /Kompozisyon yazma yarışmalarında derece alan öğrencilere madalyaları, İlkokul Müdürü Sn. Çilem Çiğdem BÜYÜKUNCU ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Sn. Ajda Şekül tarafından takdim edildi. Yarışmalarda birinci olan öğrencilerin eserlerini seslendirmesi de çok büyük alkış aldı. Atatürk ün Antalya ya gelişini bizzat yaşayan eski Antalya lıların o anları anlatığı barkovizyon gösterisi ilgiyle izlendi.

Program Atatürk Çocukları Korosu nun seslendirdiği, Antalya yı anlatan güzel şarkılara seyircilerinde eşlik etmesiyle neşe içinde sona erdi.

3. Sınıflar Şiir Yarışması:

1.         Ayda Coşkunfırat            3-E

2.         Öykü Yıldırır                    3-B

3.         Mina ŞEKÜL                   3-C

4. Sınıflar Kompozisyon Yarışması:

1.         Selen Ergen                    4-B

2.         Ali Gökay Yüksel 4-D