İSTİKLAL MARŞIMIZI BİR KEZ DAHA YÜREKTEN SÖYLEDİK

Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’mızı yazması ve Türkiye Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin 96. yıldönümünü törenle kutladık.

Şehitlerimiz için yapılan “Saygı Duruşu” yapıldı ve devamında “İstiklal Marşı”mız bir kez daha coşkuyla söylendi. Program, Mehmet Akif ERSOY’un hayatını anlatan barkovizyon görüntülerinin ilgiyle izlenilmesiyle devam etti. Md. Yrd. Sn. Hümeyra Özkan düzenlenen şiir yarışmasında derece alan öğrencilere madalyalarını taktı. Daha sonra yarışma birincisi olan Defne Güvenç’in yazdığı şiiri seslendirmesi çok alkış aldı.

Program Türkçe öğretmenimiz Pırıl Ayman’ın 6.sınıf öğrencileriyle birlikte hazırladığı “41 Öğrenci İle İstiklal Marşı” adlı videonun seyredilmesiyle sona erdi.

5-6. Sınıflar /Şiir Yarışması:

1.         Defne Güvenç     6-E

2.         Nehir Öngün        5-B