Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Tüm dünyada 3. ayın 14. gününde kutlanan “DÜNYA Pİ GÜNÜ” okulumuzda çeşitli etkinliklerle eğlenceli bir şekilde kutlandı.

13-17 Mart haftasını “Pİ HAFTASI” ilan eden Matematik zümremiz, haftanın ilk günü “Pİ KURABİYELERİ”ni tüm okula dağıttı.

Matematik derslerinde “Pİ SAYISI”nın sonsuzluğu ve düzensizliği tartışıldı.

Türkçe ve Matematik zümreleri tarafından, 6. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen “BİR KELİME BİR İŞLEM” adlı yarışmada Tolga Bıyıklı adlı öğrencimiz 1. oldu.

Görsel Sanatlar zümremizin, 3-4. sınıflar arasında düzenlediği

“Pİ POSTER YARIŞMASI” eserleri okulun çeşitli yerlerinde sergilendi.

Görsel Sanatlar zümremiz, 5-6. sınıf öğrencilerimize “Pİ TİŞÖRT BASKI YARIŞMASI” düzenledi. Katılımcılar “Pİ” baskılı tişörtlerini kendi üstlerinde sergiledi.

6. sınıf öğrencilerimiz “Pİ SAYISI OLUŞTURMA” etkinliğinde, bu gizemli sayının bir parçası oldu.

Zümreler arası işbirliğinin sergilendiği bu güzel ve anlamlı etkinlikler için Matematik, Türkçe ve Görsel Sanatlar zümrelerine ve öğrencilerimize teşekkürler.