TED’LİLER DİYOR Kİ… ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Çanakkale Zaferi” mizin 102. yılını kutlama ve “Şehitleri Anma Günü” kültür salonumuzda duygu dolu bir programla kutlandı.

Program tüm şehitlerimiz adına yapılan “Saygı Duruşu” ve coşkuyla söylenen “İstiklal Marşımız” ile başladı. Devamında Atatürk Gençleri Korosu’nun seslendirdiği Çanakkale konulu marşlar zevkle dinlendi. Program daha sonra ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen “Çanakkale” konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni ile devam etti. Şiir ve kompozisyon yarışmaları birincisi olan öğrencilerin, eserlerini coşkuyla seslendirmesi çok alkış aldı.

Günün anlam ve önemi konuşmasıyla birlikte seslendirilen “Çanakkale Ağıtı” adlı oratoryoda görev alan öğrenci ve öğretmenlerin üstün performansları çok beğenildi ve alkış aldı. Duygu yüklü bu program sonunda Genel Müdür Sayın Lütfi Ünsal, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenleri sahneye davet ederek kendilerine teşekkür etti.

Ayrıca hafta boyunca okulumuzda; Tarih zümresinin düzenlediği “Çanakkale Destanı Sergisi” çok amaçlı salonda ve Görsel Sanatlar zümresinin düzenlediği “Çanakkale Zaferi” adlı resim sergisi de kültür salonu girişinde öğrenci ve velilere sergilendi.