7. DÖNEM MEZUNLARIMIZ ÇOK EĞLENDİ

Lise Okul Aile Birliği’mizin Akra Otelde, 12. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediği özel gecede herkes çok eğlendi.

Gecenin başlangıcında öğrencilerin gruplar halinde sahne alarak yaptıkları valsler, aileleri tarafından hayranlıkla izlendi. Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Şebnem Çelik yaptığı hoş geldiniz konuşmasında “Tüm öğrencilere üniversite hayatında başarılar dilerken, onları yetiştiren öğretmenlerimize veliler adına teşekkür etti. Genel Müdür Sayın Lütfi Ünsal’ın “Okulumuz 12 yıl önce eğitim-öğretime başlamıştı. Buradaki bazı öğrencilerde 12 yıl önce okulumuza kayıt olduklarında küçücüktüler, büyüdüler ve bu gecenin sonunda da onları üniversitelerine ve de başarılı olacaklarına yürekten inandığım geleceklerine yolcu edeceğiz” diyerek başladığı konuşması ilgiyle dinlendi ve alkış aldı.

Daha sonra sahne alan sanatçı Erkan Güleryüz ve orkestrasının seslendirdiği hareketli parçalara eşlik eden TED Ailesi, dans pistini gece boyunca hiç boş bırakmadı. Gecenin sonunda kurucu Sayın İzzet UZUN’la birlikte “Mezuniyet Pastalarını” kesen öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.