2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI “İYİ DERSLER”

TED Antalya Koleji bugün yapılan bir törenle, yeni eğitim-öğretim yılına resmen başladı.

Oryantasyon dönemi çalışmalarını geçen hafta tamamlayan TED’liler, Valilikten alınan izin ile okullarına bir hafta önceden başladı. Bahçede yapılan törende; Atatürk ve Türk Büyükleri adına saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşı ve okul marşımız coşkuyla söylendi. Daha sonra lisemizi bu yıl bitirerek ODTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümünü kazanan Nisan Su Balcı ile Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Deniz Özkan adlı mezunlarımız kürsüye davet edildi. Mezunların konuşmalarında duygularını paylaşmaları ve TED’li kardeşlerine başarılar dilemesi çok alkış aldı.

İlkokul Müdürü Sayın Çilem Çiğdem Büyükuncu da konuşmasına, “Hoş geldiniz TED Antalya Koleji Ailesi” diyerek başladı. Akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarılarımızı bu yıl daha da yükseltmek için çeşitli programın hazırlandığını belirterek “Bizler TED’liyiz. Başarmak bizim geleneğimiz. Bunu öğrencilerimize bir kez daha hatırlatarak, ilk ders zilinizi çalıyorum” dedi. Zilden sonra öğrenciler de neşe içinde dersliklerine girdi.