MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Av. Ümit Uysal okulumuzu ziyaret ederek, TED Ailesine yeni öğretim yılında başarılar diledi.

Okulumuz yönetici ve idarecileri tarafından karşılan Uysal; Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lisede öğrencilerin dersine girerek onlarla birlikte oldu. Öğrencilere başarılı bir yıl dilemenin yanında belediyecilik hizmetleriyle ilgili açıklamalarda yaptı. Ayrıca kendilerinden Muratpaşa Belediyesinin “Turuncu Masa” bölümüne telefon açarak belediye hizmetleriyle ilgili isteklerini anında bildirmelerini istedi. Lisede dersine girdiği 12 Fn-A sınıfında ise öğrencilerle sohbet ederken, kendilerini daha önce makamında kabul ettiği için tanıdığı Tubitak Türkiye 1.si ve Genius Olimpiyatları Dünya 1.si olan TED’li öğrencileri, başarılarından ötürü bir kez daha tebrik ederek kutladı.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Uysal; TED Antalya Kolejinin Antalya eğitimine yaptığı katkının öneminden söz ederek, emekleri için kendilerine teşekkür etti. Konuşmasının sonunda onlara da başarılı ve sağlıklı bir yıl dileyerek okulumuzdan ayrıldı.