TEDLİ KÜÇÜK RESSAMLAR BU YILIN İLK ÖDÜLLERİNİ ALDI

Antalya Akvaryum’un “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kapsamında; geleneksel olarak düzenlediği “Su Altının Renkli Dünyası” konulu resim yarışmasına katılan TED’li minik ressamlar başarılı oldu.

Bu yıl sadece ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışmaya, Antalya okullarında okuyan öğrencilerin yaptığı 2000 in üzerinde resim katıldı. Yarışma jüri üyeliğini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri yaptı. Jürinin her yaş grubunda ayrı ayrı yaptığı değerlendirmeler sonunda; dereceye girenlere aileleri ve öğretmenlerinin de katıldığı bir ortamda, ödülleri takdim edildi.

Muratpaşa İlçesi Belediye başkanı Sayın Ümit UYSAL’ın da katıldığı törende, ödüllerini alan başarılı öğrencilerimiz, ailelerine ve okullarına haklı bir gurur yaşattı.

Öğrencilerimizin Başarıları:

Naz Karabacak       2.sınıflar        Antalya 1.si