TEDLİ MİNİK RESSAMLARIN ESERLERİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DUVARLARINDA

TED Antalya Koleji Özel İlkokulu öğrencileri; 2016-2017 öğretim yılında ünlü Türk ressamlarının resimlerinden esinlenerek yaptığı çalışmalarını bitirdi.

350 öğrencinin grup çalışması yaparak ortaya çıkardığı bu resimler, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne süresiz sergilenmek üzere hediye edildi. H-Blok Atrium bölümü duvarlarına asılan resimlerin sergi açılışına; üniversite hastanesi yetkilileriyle birlikte kurucumuz İzzet Uzun, Genel Müdür Lütfi Ünsal, İlkokul Müdürü Çilem Büyükuncu, Görsel Sanatlar öğretmenleri ve temsili öğrencilerimiz katıldı. Yapılan konuşmalardan sonra serginin açılışı, hep birlikte kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Devamında üniversite hastanesi yetkilileri, kurucumuza ve Görsel Sanatlar öğretmenlerimize katkı ve emekleri için teşekkür belgelerini takdim etti.

Sergilenen eserlerin ziyaret edilmesinden sonra Antalya’nın iki güzide kurumunun mensupları, yeni projelerde buluşmak dileğiyle veda etti.