HALLOWEEN (CADILAR BAYRAMI) EĞLENCELİ GEÇTİ

“Okul Öncesi” çocuklarımız, İngilizce konuşulan ve öğretilen ülkelerde festival olarak kutlanan “Halloween” (Cadılar Bayramı) etkinliğimizde çok eğlendi.

Minik TED’liler,  ilk etkinlik olarak okudukları “Room on a Brom” hikâyesiyle ilgili mutfakta “witch hat” (cadı şapkası) kurabiyeleri yaptı. Ardından sinema salonunda bu hikayenin çizgi filmi izlendi. Techno Garden’da “touch” (dokunma) duyumuzla ilgili oldukça eğlenceli deneyler yaptıktan sonra Dream Room’da “pumpkin” (balkabağı) oyunu da neşe içinde oynadı.

Son etkinlik olan “trick or treat” (şeker mi? şaka mı?) için kostümlü minikler, Genel Müdür Lütfi Ünsal’ı, İlkokul Müdürü Çilem Çiğdem Büyükuncu’yu ve İngilizce Bölüm Odasını ziyaret etti. Onlardan şekerlerini alıp, şakalarını yaptıktan sonra da birlikte anı fotoğrafları çektirdi.

Çocuklarımıza öğrendikleri dilin kültürüne ait farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen bu etkinlik, farklı gelişim alanlarını da eğlenceli bir şekilde destekledi.