LÖSEV HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ

Lise İngilizce zümremiz, geleneksel “LÖSEV Haftası” etkinliklerini bu yılda gerçekleştirdi.

Lisedeki tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz, LÖSEV’den temin edilen ürünlerin hafta boyunca sergilendiği standa yoğun ilgi gösterdi. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelir, büyük bir mutlulukla LÖSEV’e bağışlandı. Tüm bu organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesine emek veren aynı zamanda LÖSEV gönüllüsü de olan 11.sınıf öğrencimiz Sertan Koşan, gerçek bir gönüllülük örneği sergiledi.

Son etkinlik olarak okulumuza davet edilen LÖSEV Halkla İlişkiler sorumlusu Can Atan;  İsmail Uzun kültür salonumuzda 9. ve 10.sınıflarımızla buluştu. Konuşmasında LÖSEV’in kuruluşu, hizmet ve etkinlikleri, gönüllü olmak için neler yapılabileceği gibi konularda açıklamalarda bulunan Atan, öğrencilerimizin meraklı sorularını da cevaplandırdı.