TED'LİLER 10 KASIMDA ANITKABİR'DEYDİ

6. Sınıf öğrencilerimiz Md. Yrd. Hümeyra Özkan, öğretmenleri Sinem Kurşun ve Cansu Erenler eşliğinde uçakla başkent Ankara’ya gitti.

10 Kasım günü Anıtkabir’i görmek ve Atamızı ziyaret etmek amacıyla Türkiye’nin her yerinden akan o insan selinin içinde okulumuzu temsilen grubumuzda vardı. Çocuklarımız burada karşılaştıkları manzaradan çok etkilendi ve dünyadaki hiçbir ülke liderinin böylesine sevilmeyeceğine bizzat tanıklık etti.

Programın ilk günü tamamen Anıtkabir ve müzelerine ayrılmıştı. Diğer günlerde ise Etnografya Müzesi, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi, Havacılık Müzesi, Feza Gürsey Bilim Merkezi, Eski Meclis, Yeni Meclis, Cumhuriyet Müzesi, Pembe Köşk ve İsmet İnönü Müzesi’nde kapsamlı bir programla hayranlıkla gezildi.

Profesyonel rehberimizin anlattıklarını üç gün boyunca can kulağı ile dinleyen öğrencilerimiz; dönüş uçağındaki sohbetlerinde, geziyi değerlendirmenin yanında üniversiteyi Ankara’da okumanın hayallerini de paylaşıyorlardı.