OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULLARIMIZ YAPILDI

2017 -2018 Eğitim & Öğretim yılında görev yapacak olan “TED Antalya Koleji Özel İlkokul-Ortaokul ve Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurulları” İsmail Uzun Kültür Salonumuzda iki gün üst üste yapılan toplantılarla gerçekleştirildi.

Divan Kurullarının oluşturulmasından sonra gündem, Saygı Duruşu ve devamında hep birlikte söylenen İstiklal Marşımızla devam etti. Hoş geldiniz konuşmaları her iki kurulda da Kurucularımız tarafından yapıldı. Daha sonra söz alan okul idaresi, okullarda uygulanan işleyiş ve yeni sınav sistemleri hakkında velilerimize bilgiler verdi. Ayrıca velilerimize, TED’in kuruluşunun 90.yılı olması nedeniyle 38 TED Okulunda yıl boyunca sürecek ve 19 Mayısta Ankara’da tüm TED Okullarından katılacak gruplarla yapılacak olan büyük kutlama hakkında bilgiler verildi.

Gündem gereği Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu başkanları görev yaptıkları geçen yılın raporlarını okudu. Divan Başkanı, bu raporlar hakkında, görüş belirtecek kişi çıkmadığı için raporların ibrasını, Genel Kurul’un oylarına sundu ve üyeler tarafında raporlar oy birliğiyle raporu ibra etti.

Her iki Genel Kurul’da, 2017-2018 yılında Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurullarında görev yapacak olan yeni üyelerin seçilmesi işlemlerinin tamamlanmasıyla sona erdi.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarına seçilen velilerimizi, tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

İLKOKUL-ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ

Yönetim Kurulu Üyeleri: