“BİZ ANADOLUYUZ” PROJESİNDE MİSAFİRLERİMİZ VARDI

İçişleri Bakanlığının başlattığı “Biz Anadoluyuz” adlı projesiyle, Türkiye’nin doğusundaki öğrencilerin, batısında yaşayan aynı yaştaki öğrencilerle kaynaşması ve ortak paydada buluşması hedeflendi.

Proje içeriğinde ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 21 ilden 15 yaş ve altındaki 50 bin öğrencinin, yurdun batısındaki 24 kente gönderilmesi planlandı.
Antalya iline Bitlis ve Şırnak’tan uçakla gelen öğrenci gruplarına, Antalya’nın tarihi yerlerinin gezdirilmesi ve bazı okullarda da misafir edilmesi planlandı. Bu planlama çerçevesinde okulumuzda seçilerek görevlendirildi.

100’er kişilik iki ayrı grup şeklinde okulumuza gelen öğrencileri ve öğretmenlerini, 6.sınıf öğrencilerimiz karşılayarak misafir etti. Birlikte öğle yemekleri yenildi ve sohbetler edildi. Daha sonra gidilen spor tesislerimizde; Beden Eğitimi öğretmenlerimizin organizesiyle karma takımlar oluşturularak, çeşitli sportif etkinlikler yapıldı.

İçişleri Bakanlığının bu son derece anlamlı projesine, okul olarak katkıda bulunmaktan mutlu olduk.